Boek van Bianca Mollé genomineerd op Wereld Parkinson Congres

Op het 4e Wereld Parkinson Congres 2016 is het boekReboot and Rejoice van Bianca Mollé genomineerd. Ze krijgt daar de gelegenheid ten overstaan van vele wetenschappers de inhoud van haar boek te presenteren. Ze is een van de weinigen die tot nu toe grip heeft gekregen op parkinson. Het congres wordt gehouden in Portland.

De missie van het congres is om een internationaal forum van deskundigen bijeen te brengen om de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen, medische praktijken, verzorger initiatieven envoorlichting met betrekking tot de ziekte van Parkinson uit te wisselen. Doordat artsen, wetenschappers, verpleegkundigen, revalidatie specialisten, zorgverleners en mensen met de ziekte van Parkinson uit de hele wereld samenkomen, zorgt elk congres voor eenwereldwijde dialoog. Op deze manier hopen de organisatoren een bijdrage te leveren aan de versnelde ontdekking van een vorm van genezing en de beste behandeling voor dezeverwoestende ziekte.

Gelukkig zijn er heel veel wetenschappers dagelijks bezig deze ziekte te onderzoeken. Jammer genoeg is de oplossing nog niet gevonden en worden veel mensen dagelijks geconfronteerd met de nare gevolgen van de ziekte.

Bianca Mollé koos voor een complementaire aanpak. Ze veranderde drastisch haar leefstijl en gebruikte QiGong als energietraining. In haar boek beschrijft ze haar proces.

Op 19 juni komt ze -op onze uitnodiging- persoonlijk haar verhaal vertellen.