Begeleiding

PARKINSON-SUPPORT“U heeft de ziekte van Parkinson”. Hoe slechts één mededeling van je arts je leven voorgoed kan veranderen. Wat is mijn toekomst, heeft het nog zin, wanneer… ?? Allemaal vragen die in ons hoofd steeds weer terugkomen en waarop we het antwoord niet weten. De tijd zal het leren…

Maar wat doen we in de tussentijd? Het leven gaat immers dag voor dag. Kun jij zin en plezier in het leven houden? Hoe ga jij om met dit proces? Kun je de moed opbrengen om te blijven werken aan verlichting van symptomen of wacht je passief af? Blijf je op de bank zitten of kom je in beweging? Waar is het plezier gebleven? Geloof jij er nog in? Wij hebben een reden om treurig en angstig te zijn, maar is dat de oplossing?

Spelen dit soort vragen bij jou en wil je daar iets mee? Je bent van harte welkom. Je kunt je verhaal kwijt aan iemand die begrijpt wat parkinson is. Ik heb al meer dan 15 jaar parkinson en ben 10 jaar medicijnvrij geweest en weet waarover ik praat. Ik heb ruim 25 jaar mentale training en -coaching gegeven en werk vanuit contact, liefde en compassie met beide benen op de grond. Om ook jou een stap verder te brengen. En, je hoeft mij niet uit te leggen wat parkinson is en hoe dat zich in je lijf manifesteert. We zullen elkaar snel begrijpen.

Contact?
René Kuiper
Zeeweg 14, 1852 CR Heiloo
e-mail: info@omgaanmetparkinson.nl

  • Een sessie duurt maximaal 90 minuten.
  • Ik vraag een kleine vergoeding die ten goede komt aan de stichting. Laat het me weten als dat voor jou bezwaarlijk is.