Road to recovery

Dr. Robert Rogers schreef het boek ‘Road to Recovery’. Hij heeft gedurende vier jaar Parkinson patiënten bestudeerd. In het boek beschrijft hij de manieren om de ziekte via de natuurlijke weg te behandelen.

Ik vond een tekst van dr. Robert Rogers: “Hier is de simpele waarheid: Mensen herstellen van Parkinson wanneer zij de overtuiging vasthouden dat herstel mogelijk is.

Degenen die geloven dat ze hun gezondheid kunnen verbeteren gaan inderdaad verbeteren. Zij nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en welzijn en verbinden zich aan een programma dat hun lichaam de steun geeft die het nodig heeft om te helen.” (Dr. Robert Rogers)

Dr. Robert Rogers heeft vier jaar lang mensen geïnterviewd en onderzocht die zonder medicijnen genezen zijn van Parkinson. Hij is de schrijver van het boek ‘road to recovery’. Hij schreef dit boek om de overtuiging te veranderen dat Parkinson een degeneratieve ziekte is. Het werd volgens hem tijd voor een nieuwe overtuiging. De overtuiging dat herstel mogelijk is.

Deze berichten stemden me blij en tevreden. Alles wat je steunt in een overtuiging maakt je geest tevreden. ‘Zie je wel’, sprak mijn geest tot me ‘Je hebt gelijk, genezing is mogelijk!’