seminar John Pepper – 3 oktober – Amsterdam

JohnPepper(een persoonlijk bericht van John Pepper)
Geachte collega Parkinson vriend,

Er is hoop… Ik vertel u dit omdat ik al bijna vijftig jaar hebben geleefd met de ziekte van Parkinson! Mijn oorspronkelijke prognose was somber… Ik bied u mijn eigen oplossing – de exacte stappen die ik heb genomen – om de ziekte van Parkinson te keren.

Hoe heeft de verbetering van de symptomen van mijn Parkinson mijn leven veranderd?
• Ik kan nu lopen, zonder te schuifelen!
• Ik kan nu een glas wijn naar mijn mond brengen, zonder te morsen!
• Ik kan nu slikken, zonder mij te verslikken!
• Ik hoef niet langer te dribbelen als ik loop!
• Ik kan nu weer voluit spreken.
• Ik kan nu zingen zonder onderbrekingen, omdat mijn hoofd leeg is!
• Ik kan nu een rechte lijn trekken, zonder enige hapering!
èn,
• Ik kan nu lachen met dezelfde gezichtsuitdrukking die ik had voordat de ziekte van Parkinson bezit van me nam.

Over alles wat ik gebruikt heb om dit resultaat te bereiken, kom ik graag in Amsterdam vertellen op dit unieke seminar. Zodat u zich kunt richten op de aanpak zoals ik dat heb gedaan. Kunt u misschien hetzelfde doen en ook uw proces van de ziekte van Parkinson omkeren? Uiteindelijk zonder medicatie met vervelende bijwerkingen als:
• Dyskinesie. (Ongewenste, gênante bewegingen van de armen en benen, soms vrij gewelddadig)
• De aan / uit periodes. Wanneer je in de ‘aan’ staat heb je het gevoel alsof je nooit de ziekte van Parkinson had. Maar ga je naar de ‘uit’ stand, dat is dat vaak slechter dan je je zou hebben gevoeld, als je geen medicatie had genomen.
• De noodzaak om meer en meer medicijnen te nemen, alleen maar om hetzelfde effect te hebben.
• Het onvermijdelijk bereiken van een stadium waar de medicijnen geen effect meer hebben.
• Andere, vaak voorkomende bijwerkingen, zoals misselijkheid, duizeligheid, hallucinaties.

Ik ben geen arts, noch heb ik ooit een medische opleiding gehad. Ik ben slechts een Parkinson patiënt en ben niet genezen. Ik heb het geluk gehad dat ik veel van mijn symptomen kon keren. En u kunt dat ook… en ik nodig u uit om ook deze weg te volgen.
Ik heb de resultaten gezien van talloze anderen, die deze weg ook hebben gevolgd.

Waar gaan we het over hebben?
• Het lifestyle protocol dat ik gebruik.
• De hersenoefeningen die ik gebruik.
• De exacte oefeningen die ik doe, en waarom het belangrijk is om te oefenen.
• De dieetadviezen die ik volg.
• Hoe u uw slaap kunt verbeteren, en meer energie aan uw proces kunt besteden.
• Hoe u uw geest kunt focussen en controle krijgt over uw bewegingen.

Tijdens het seminar neem ik u mee in de nauwkeurige stappen die ik en anderen met succes gevolgd hebben. Ik zal ook demonstraties geven in de loop- en beweegtechniek die ik heb gevolgd en ontwikkeld. Ik bied ieder van u de exacte blauwdruk, die ik heb gevolgd om de ziekte van Parkinson te keren.

Met respectvolle groet,
John Pepper