Dé parkinson contact-site

PARKINSONLINK-LOGO kopieVorige week is www.parkinsonlink.nl online gegaan. Veel mensen met parkinson willen wel eens contact met  gelijkgestemden of lotgenoten maar willen dat graag één op één. ParkinsonLink voorziet in die behoefte. En, het is helemaal gratis en onafhankelijk van zorgorganisaties of de farmaceutische industrie. Het werkt heel eenvoudig. Je meld je aan op www.parkinsonlink.nl en dan krijg je een email met daarin een link. Als je deze link aanklikt kom je op de site en hoef je alleen nog maar je profiel te maken. Je bepaalt zelf wat je over jezelf in je profiel zet. Al met al kost dat nog geen minuut. De site geeft je de mogelijkheid elkaar berichten te sturen en -als je allebei online bent- ook te chatten.
De site is volledig afgeschermd dus alleen de leden kunnen er op komen. En alleen als je parkinson hebt, dus geen partners of mantelzorgers. Exclusief voor mensen met parkinson. De profielen worden handmatig gecontroleerd.
Het zou toch leuk zijn als er iemand in jouw woonplaats of uit de buurt contact met je maakt en je er minimaal een gezellige middag mee kan beleven.
Wat is ParkinsonLink niet? Het is geen dating-site en geen forum. Daar zijn andere mogelijkheden voor.
ParkinsonLink kan je ook helpen als je je eenzaam of geïsoleerd voelt. Ik geef je een grote kans dat iemand gaat reageren op je berichten. Als je je al ingeschreven hebt, log dan af en toe even in want er komen ieder dag nieuwe gebruikers bij.

ParkinsonLink is een initiatief van de stichting Omgaan met Parkinson.
Helemaal gratis! Schrijf je vandaag nog in.